Yrittäjän on osattava pitää monta lankaa käsissään ja useita rautoja tulessa yhtaikaa! Jotkut tehtävät on kuitenkin parasta jättää alan ammattilaiselle, jotta yrittäjä voi käyttää säästyneen ajan omaan ydinosaamiseensa. Esimerkiksi lainojen kilpailuttaminen on tällainen tehtävä, joka kannattaa jättää suosiolla alan ammattilaiselle. Jos yrittäjä yrittää hoitaa koko homman alusta loppuun itse, tuhraantuu prosessissa melkoisesti yrittäjän arvokasta aikaa. Sen sijaan kilpailuta-lainat.fi hoitaa homman käden käänteessä yrittäjän puolesta – kuitenkin niin, että lopullinen päätösvalta pysyy aina yrittäjällä itsellään! Voit lukea tästä artikkelista, kuinka kilpailuta-lainat.fi auttaa yrittäjää kilpailuttamaan lainat helposti ja nopeasti!

Kuinka kilpailutan lainat kilpailuta-lainat.fi-sivustolla?

Yrittäjä, kun kilpailuta-lainat.fi kilpailuttaa lainasi säästät aikaa! Samalla säästät rahaa, sillä kilpailuttamaton laina voi sisältää yrittäjän kannalta huonot lainaehdot. Kilpailuttamalla lainasi pyrit löytämään lainallesi mahdollisimman hyvät lainaehdot. Näin voit säästää joka kuukausi riihikuivaa rahaa, mikä on yrittäjälle tärkeää, etenkin siinä vaiheessa, kun yritys ottaa ensimmäisiä askeleitaan.

Kuinka tämä tapahtuu? Lainojen kilpailuttaminen onnistuu sivustolla minuutissa. Sivusto esittelee useita erilaisia lainojen kilpailuttamiseen erikoistuneita sivustoja: Sortterin, Zmartan ja Rahalaitoksen. Valitse niistä parasta vaihtoehto ja aloita lainojesi kilpailuttaminen valitsemasi palvelun kautta.

Sivuston esittelemät palvelut pähkinänkuoressa

Kilpailuta-lainat.fi-sivusto esittelee kolme erilaista palvelua, jotka ovat erikoistuneet lainojen kilpailuttamiseen. Ensimmäiseksi esittelyssä on Sortter, toisena Zmarta ja kolmantena Rahalaitos. Yrittäjän kannattaa tutustua kaikkiin kolmeen vaihtoehtoon ja valita niistä itselleen sopivin vaihtoehto. Esittelemme seuraavaksi jokaisen näistä kolmesta vaihtoehdosta lyhyesti pähkinänkuoressa helpottamaan yrittäjän valintaa.

Sortterin kautta on mahdollista hakea lainaa 1 000 eurosta 60 000 euroon lainan todellisen vuosikoron ollessa 4 – 25 prosenttia. Laina-ajaksi asiakas voi valita Sortterilla 12 – 180 kuukautta ja lainanhakijan alaikäraja on 20 vuotta. Sortter on saanut asiakkailtaan arvosanakseen täydet viisi tähteä viidestä.

Zmartan kautta voi myös hakea lainaa 1 000 eurosta 60 000 euroon. Zmartan kautta haettujen lainojen todellinen vuosikorko vaihtelee 4,50 prosentista 38 prosenttiin ja laina-aika 12 kuukaudesta 180 kuukauteen. Myös Zmarta vaatii, että sen kautta lainaa hakeva asiakas on vähintään 20-vuotias. Zmartan asiakkailtaan saama arvosana on kolme tähteä viidestä.

Rahalaitoksen kautta asiakas voi hakea 500 – 70 000 euron suuruista lainaa 4,50 – 28,50 prosentin todellisella vuosikorolla ja 12 – 180 kuukauden laina-ajalla. Rahalaitoksellakin lainanhakijan alaikäraja on 20 vuotta. Rahalaitos on asiakkaidensa arvostama ja sen asiakkailtaan saama yleisarvosana on neljä tähteä viidestä. Rahalaitoksen yhteistyökumppaneiden lista on vakuuttava. Sen yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi Avida, Svea Ekonimi, Ferratum, Resurs Bank, laina.fi, Ferratum, Ameron yrityslaina ja CrediNord.