Nykyään asiakkaat ovat entistä kiinnostuneempia erilaisista rahoitusvaihtoehdoista. Varsinkin suurempia hankintoja tehdessään ihmiset harkitsevat tuotteen tai palvelun rahoittamista luotolla. Lainojen kilpailutuspalvelun avulla voit tarjota asiakkaillesi parhaan rahoitusvaihtoehdon. Tänä päivänä luottomarkkinoilla on kymmeniä rahoituslaitoksia ja pankkeja, joista kuluttajan on entistä vaikeampi valita itselleen paras vaihtoehto. Tällöin kilpailuta laina -vaihtoehto maksutavoissa lisää asiakkaasi valinnanvaraa.

Voit helpottaa asiakkaasi tilannetta ohjaamalla hänet lainojen kilpailutuspalveluun, jossa hän voi lainoja kilpailuttamalla löytää itselleen parhaan rahoitusvaihtoehdon tuotteesi tai palvelusi hankkimista varten. Asiakkaasi hyötyy kilpailutuspalvelusta, koska hän voi sen avulla kilpailuttaa kymmeniä lainavaihtoehtoja useilta eri pankeilta ja rahoituslaitoksilta. Kilpailutus edellyttää ainoastaan yhden hakemuksen jättämistä. Asiakkaasi säästää tässä aikaa ja rahaa, koska itsenäinen lainojen vertaileminen ja kilpailutus on aika vievää. Sinä saat myös nopeammin lyötyä kaupan lukkoon.

Luottojen kilpailutus palvelun kautta on ehdottoman kannattavaa. Palvelu esittää selkeästi asiakkaasi saamat lainatarjoukset ja näyttää niiden todelliset kulut ja koron, eli todellisen vuosikoron. Voidaankin sanoa, että lainojen kilpailuttaminen on aina järkevää, koska se ei sido mihinkään. Asiakkaallesi esitetään lainatarjouksien todellinen vuosikorko, joka tarkoittaa lainasi vuosikorkoa lisättynä kaikilla muilla lainaan sisältyvillä kustannuksilla. Lainanhakija saa siis tärkeät tiedot lainatarjouksesta, jotka vaikuttavat päätöksen tekemiseen.

Luottojen kilpailutus pähkinänkuoressa

Luottojen kilpailuttaminen on tehty hyvin yksinkertaiseksi. Luotonhakijalta vaaditaan tyypilliset lainahakemukseen tarvittavat tiedot, eli tietoja työsuhteesta, asumisesta, tuloista ja menoista ja aikaisimmista lainoista.

Lainojen kilpailuttaminen automaattisen palvelun avulla on entistä suositumpaa, mutta ei vielä läheskään jokaisen lainanhakijan tiedossa. Nykyään varsinkin kulutusluottoja on markkinoilla todella paljon. Tämä tarkoittaa sitä, että parhaimman rahoitusvaihtoehdon löytyminen itsenäisellä etsimisellä on hyvin haastavaa. Kilpailutuspalvelu on asiakkaasi näkökulmasta myös parempi vaihtoehto kuin esimerkiksi se, että tarjoat vain yhtä rahoitusvaihtoehtoa. Vaihtoehtojen tarjoaminen kertoo myös asiakkaasta välittämisestä.

Sopivan tarjouksen löydyttyä lainan voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla. Suurin osa palvelussa olevista yhteistyökumppaneista maksaa lisäksi lainan nopeasti tilille, eli asiakkaasi ei tarvitse pitkään odottaa rahoja.