Pelkästään yrittäjänä oleminen ei tarkoita menestymistä ja jokaisen yrityksen matkaan mahtuu paljon onnistumisia ja epäonnistumisia. Mikäli epäonnistumisia ei tapahdu, ei riskejä oteta tarpeeksi. Yrittäjän tulee myös huomioida, että harvat ihmiset kertovat mielipiteensä avoimesti, koska halutaan olla kannustavia. Pelkästään tuttavien mielipiteitä ei siis tule kuunnella, vaan keskittyä erityisesti negatiiviseen ja haastavaan palautteeseen. Kukaan muu ei myöskään tule oikeasti välittämään omasta ideasta, ennen kuin siitä tehdään totta. Isoimpia virheitä onkin pelkkä puhuminen, eikä tuloksen näyttäminen. Yrittäjän tulee aina tehdä vaikutus näkyvästi. Lisäksi yrittäjän tulee muistaa:

  • Kukaan muu ei tule koskaan välittämään yrityksestä yhtä paljon kuin itse
  • Onnella on vaikutus menestymiseen, mutta onni luodaan itse, tekemällä töitä jatkuvasti ja puskemalla eteenpäin intohimon voimin
  • Vaikeita päätöksiä tulee aina eteen ja tämä voi tarkoittaa esimerkiksi parhaan kaverin erottamista. Mikä tahansa tilanne onkin, tunteiden ei tule antaa johtaa päätöksissä. Yrityksen parasta on aina ajateltava
  • Edessä tulee olemaan monia unettomia öitä, työn täyteisiä viikonloppuja ja jopa päiviä, joiden aikana unelle ei riitä aikaa ollenkaan. Kun aikaa tuhlataan nukkumiseen, kilpailijat saavat etulyöntiaseman.
  • Tuotto on ratkaiseva seikka. Myynti ja rahan tuottaminen on yrityksen pääsääntöinen tavoite ja tämä tarkoittaa sitä, että yrittäjän on itse mietittävä keinoja, joilla myynti kohenee.