Yrittäjillä on paljon velvollisuuksia, oli kyseessä sitten uuden yrityksen aloittaminen, tai vanhan johtaminen. Näiden vinkkien avulla voidaan kehittää itseä ja nousta paremmaksi yrittäjäksi.

Muista syödä hyvin

”Olet mitä syöt” lause pitää pitkälle paikkansa ja oikeanlainen ruokavalio voikin nostaa tuotteliaisuutta. Aivot toimivatkin parhaiten, kun ruokavaliossa on tarpeeksi Omega-3 rasvahappoja, sekä foolihappoja. Näiden avulla aivot saamaan syttymään ja tulosta syntyy nopeammin!

Eroon häiriöistä

Tietokone ja mobiililaitteet voivat olla tärkeitä työkaluja, mutta ne vievät myös huomion herkästi. Kannattaa siis sulkea puhelin, tai laittaa se äänettömälle, kun työskennellään jonkin tarkkuutta vaativan asian parissa.

>Työskentele ikkunan vieressä

Luonnollisen valon on todistettu lisäävän luovuutta ja antavan enemmän energiaa työntekoon. Tämän takia kannattaakin työskennellä lähellä ikkunaa, tai paikassa, jossa valoa on riittävästi.

Hiljaisuus on kultaa – vai onko?

Vaikka äänet voivat häiritä paljon työnteon lomassa, hiljaisuudella voi olla sama vaikutus. Taustalle on hyvä lisätä jonkinlaista hälinää, mitä esimerkiksi hiljaisessa kahvilassa voisi kuulla, tai klassista musiikkia, mikä lisää luovuutta, parantaa mielialaa, saa työskentelemään nopeammin ja vähentää virheiden syntymistä.

Yksi asia kerrallaan

Monen asian samanaikainen hoitaminen voi antaa vaikutelman siitä, että saadaan enemmän aikaan, mutta aivot eivät usein pysy mukana. Kaksi asiaa on aivan maksimi sille, mitä kannattaa tehdä samaan aikaan.