Kredita.fi voi auttaa yrittäjää hyvin monin eri tavoin yrityksen erilaisissa rahoitustarpeissa. Tähän artikkeliin on koottu pähkinänkuoressa rahanarvoista tietoa niistä monista tavoista, joilla yrittäjä voi hyödyntää Kreditan palveluita, joten jos etsit yrityksellesi rahoitusta, kannattaa tutustua artikkelin tarjoamiin vinkkeihin!

Yrityslaina

Osoitteessa https://kredita.fi/ on helppo kilpailuttaa yrityslaina ja löytää juuri sinun yrityksellesi sopivin lainavaihtoehto. Voit hakea Kreditan kautta yrityslainaa jopa kolme miljoonaa euroa eli laina soveltuu melko suuriinkin investointitarpeisiin. Kun täytät Kreditalla vain yhden hakemuksen, ovat kaikki Kreditan rahoitustuotteet yrityksesi ulottuvilla. Kun siis täytät yhden hakemuksen, varmistat samalla, että yritykselläsi on mahdollisuus löytää paras mahdollinen rahoitusratkaisu. Yrittäjän on tärkeää punnita tarkkaan erilaisia lainaratkaisuja, ettei lainaa vain tule otettua liikaa tai huonoilla ehdoilla!

Käyttämällä Kreditan palveluita ja sen modernia alustaa, on yritykselläsi tavallista paremmat mahdollisuudet löytää erityisen hyvät yrityslainaehdot. Kredita nimittäin tekee yhteenvedon yrityslainaan liittyvistä kustannuksista. Kun yrittäjä näkee kaikki lainaan liittyvät kustannukset selkeänä koosteena, on hänen tavallista helpompaa tehdä hyviä valintoja. Kreditan tavoitteena onkin varmistaa, että yrittäjä tietää täysin varmasti, kuinka paljon erilaiset rahoitusvaihtoehdot hänelle maksavat. Kreditan etu on sen nopeus. Nopeudesta huolimatta Kreditan palveluissa ei tingitä ammattimaisuudesta. Klikkaa siis ammattilaisen osoitteen https://kredita.fi/ nyt!

Kiinteistörahoitus

Löydät osoitteesta https://kredita.fi/ myös erilaisia kiinteistörahoitusvaihtoehtoja. Voit hakea Kreditan kautta kiinteistörahoitusta jopa 10 miljoonaa euroa. Säästät aikaa ja vaivaa, kun voit hakea yhden hakemuksen täyttämällä tarjouksia monilta eri pankeilta ja saada kattavan yleiskatsauksen yrityksellesi tarjottavista vaihtoehdoista.

Laskurahoitus

Laskurahoitus on kolmas vaihtoehto, jonka löydät https://kredita.fi/ -osoitteesta ja jota yrityksesi voi Kreditan kautta hakea. Laskurahoitusta kutsutaan myös termillä factoring ja se on suunnattu sellaisille yrityksille, joiden kulut on maksettava ennen kuin yritys saa kuluihin kohdistuvista tuotteista tai palveluista maksun. Asiakkaat saattavat maksaa laskut 30 – 180 päivän kuluessa, mutta yrityksen on kuitenkin pystyttävä suoriutumaan sen realisoituneista kuluista usein jo tätä ennen. Tällaisessa tilanteessa laskurahoitus on usein varteenotettava vaihtoehto, jonka turvin yritys voi saada nopeasti pääomaa. Laskurahoitus on siis myyntisaatavien rahoitusratkaisu ja kun teet Kreditan kautta laskurahoitussopimuksen, voi yrityksesi saada käteisvaroja ja käyttää niitä liiketoiminnassaan välittömästi. Laskurahoituksen avulla yrityksesi kassavirta pysyy tasaisena samalla, kun luottoriski pysyy alhaisena.

Laskut on mahdollista rahoittaa myös myymällä laskut factoring-yhtiölle. Tässä tapauksessa laskurahoituksella tarkoitetaan luottoa. Tällaisessa luotossa vakuus muodostuu laskujen arvosta. Tarvittaessa Kredita opastaa sinua laskurahoituksen saloihin ja kertoo lisää sen eduista. Samalla Kredita voi auttaa yritystäsi löytämään parhaan mahdollisen rahoitusratkaisun.

Laskurahoituksen hakemiseksi Kreditan kautta sinun tulee omata yrityksen allekirjoitusoikeudet eli sinun tulee olla yrityksessä johtavassa roolissa, minkä lisäksi sinun tulee olla sen valtuutettuna allekirjoittajana. Yleensä esimerkiksi hallituksen jäsen tai toimitusjohtaja on tällainen valtuutuksen omaava yrityksen allekirjoittaja. Tämän lisäksi yrityksen tulee olla rekisteröity Suomessa ja sen tulee myös toimia Suomessa.